Verlichting


groothandel.hids.nl


Maak startpagina | Voeg toe aan favorieten


Alfabet
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Gesponsorde links
Verlichting
Dbl Verlichting
Dbl verlichting - openbare verlichting, decoratieve verlichting, projectverlichting.
http://www.dbl-verlichting.nl

ExpoTrading
Expo trading holland b.v. is actief als fabrikant, importeur en groothandel van zowel verlichtingsarmaturen als lichtbronnen. expo trading holland b.v. is al meer dan 35 jaar actief op de verlichtingsmarkt. onze internationaal georiŽnteerde organisatie met eigen verkoopstand te frankfurt, is gespecialiseerd in de levering van lichtbronnen in alle merken, alsmede een zeer uitgebreide reeks armaturen en overige verlichtingsproducten zoals trafo's en onderdelen. globallight is onze eigen exclusieve merknaam van halogeen lichtbronnen waardoor kwaliteit en een lage prijs zijn verzekerd. dit tezamen met de levering van alle grote merken lichtbronnen zoals: osram, philips, general electric, sylvania, megaman, leuci en laes maakt expo trading holland b.v. tot een distributeur van formaat. door de internationale inkoop en fabricage van grote volumes kunnen wij u zeer scherpe prijzen bieden. alle lichtbronnen en elektramaterialen zijn uit voorraad leverbaar. producten die u voor 14:00 uur bestelt worden in principe de volgende dag bij u afgeleverd.
http://www.expotrading.nl

Overhuys
Overhuys verlichting is een fabrikant/groothandel die gespecialiseerd is in het vervullen van verschillende verlichtingswensen voor uiteenlopende klanten, zoals architecten en ontwerpers, lichtreclamebedrijven, displayproducenten, winkelinrichters en meubel- en interieurmakers.
http://www.overhuys.nl

Weboverlichting
De totale collectie van webo verlichting bestaat uit een enorm assortiment aan verlichtingsarmaturen. naast rustieke en klassieke modellen, ook moderne armaturen. van exclusieve vloerlampen tot eigentijdse buitenverlichting. alle stijlen en smaken hebben hun eigen plaats in onze showroom. in onze verlichtingshowroom tonen we u de nieuwste trends van vele bekende en veelbelovende jonge ontwerpers.
http://www.weboverlichting.nl

Gerelateerd
  • Nog geen nieuws.

  • Privacybeleid